Den svære relation

Den svære relation


Gode relationer er en vigtig del af vores liv. Det er her vi blandt andet spejler os selv i andre og lærer os selv at kende. Men mange af os bliver dagligt udfordret i vores relationer til andre mennesker. Det kan være ægtefæller, kærester, samboer, børn, delebørn, familiemedlemmer, chefer eller kolleger.


De største udfordringer ligger ofte i, at vi ikke føler os hørt, forstået, accepteret eller respekteret. Nogle gange føler vi, at vi giver og giver og giver til ingen verdens nytte. Vi kan opleve, at vores almindelige strategier til at løse en konfliktramt relation ganske enkelt ikke virker.


Jeg vil gerne hjælpe dig til at sætte ord på det præcise indhold i din svære relation, finde frem til at sætte en klar og tydelig grænse, samt belyse den form eller rolle som du har, som sandsynligvis ikke tjener dit bedste.


Gennem arbejde med relationer findes rigtig gode muligheder for at arbejde med sig selv, og begynde at føle den frihed, som er en helt naturlig gevinst ved at gøre op med gamle vaner og mønstre.

Jeg kom til Lea med en konkret udfordring - en chef som jeg ikke anede, hvordan jeg skulle håndtere. allerede efter første besøg gik jeg lettet fra Leas hyggelige lokale. i løbet af første gang lykkedes det Lea både at sætte sig grundigt ind i dilemmaet, give mig fornemmlse af at have en kompetent person på min side og at udfordre mig kærligt. Gennem Leas øvelser og snakke fik jeg adskilt, hvad der tilhører chefen, hvad der tilhører mig og hvad der sker i relationen. Samtalerne med Lea har haft et konkret fokus. Men de redskaber jeg har fået har jeg anvendt på andre områder. Jeg kan derfor varmt anbefale Lea. Skulle jeg igen få brug for en kompetent samtalepartner, der på en gang forstår at udfordre, så er Lea den første jeg kontakter.


- Helle

unsplash